De juiste tweedehandse stadswagen kiezen

Studenten, (jonge) stadsbewoners... De stedelijke mobiliteit ondergaat momenteel een ingrijpende transformatie. De betaalbare, compacte en veelzijdige tweedehandse stadswagentjes beantwoorden perfect aan de behoeften van deze uiterst specifieke markt. Bent u op zoek naar de ideale auto om het verkeer, het spitsuur en de files te trotseren? Kleine stadswagentjes zoals de CITROËN C1 en Nieuwe CITROËN C3 worden tot in de details ontworpen om de stad naar hun hand te zetten maar staan ook buiten de stadsjungle hun mannetje met uitstekende snelwegprestaties. 

guide auto article citadine

Maar hoe kiest u een wagen op maat van al uw behoeften en – nog belangrijker – al uw wensen? Ontdek de voordelen van onze tweedehandse stadswagens en zoek een auto naar uw evenbeeld.  

• De prijs: nieuwe stadswagens zijn al bij aankoop betaalbaar maar veranderen op de tweedehandsmarkt van eigenaar voor nauwelijks 5 000 euro. Een zacht prijsje, zowel voor studenten die hun eerste wagen zoeken als voor actieve werknemers die zich met een maximale wendbaarheid door de stad willen verplaatsen.

• Een beperkt vermogen: vervuiling, snelheidsbeperkingen, files en parkeerproblemen... In de stad hebt u geen grote cilinderinhoud nodig. Dus waarom zou u zich blauw betalen aan uw verzekering? CITROËN denkt met u mee!

• De onderhoudskost: een goed onderhouden stadswagen die regelmatig wordt gecontroleerd door een professional staat borg voor een uitstekende levensduur zonder u handenvol geld te kosten. Aarzel dus niet en ga langs bij het CITROËN Select-netwerk voor de tweedehandse stadswagen van uw dromen, voorzien van 12 of 24 maanden waarborg.

• De brandstof: diesel of benzine? Stadswagens worden steeds aangedreven door kleine motoren en tonen zich erg betrouwbaar en zuinig. En waarom zou u niet overstappen op elektriciteit met de CITROËN C-Zero?

guide auto article citadine

Wendbaar, zuinig, esthetisch... Stadswagens blijven de ideale oplossing voor de stad. Een dynamische, levendige en schokkerige rijstijl stelt een auto vaak erg op de proef. Aarzel dus niet om bij de aankoop van uw stadswagen zelf alle details te controleren die kunnen wijzen op slijtage of onvoldoende onderhoud: sporen van aanrijdingen op de deuren, slijtplekken, uitlijning van de banden, versleten koppeling, recent vervangen onderdelen... Of vertrouw gewoon op de tweedehandswagens van het CITROËN Select-netwerk en zijn competente en erkende professionals om het stadswagentje van uw dromen te vinden. En dat zonder dat het u een fortuin kost!

 

*Prijs varieert naargelang de leeftijd, het aantal afgelegde kilometers en de toestand van het voertuig.

Anita Perez
Anita Perez
De stedelijke mobiliteit ondergaat momenteel een ingrijpende transformatie... De ideale gelegenheid dus om een tweedehands stadswagentje te overwegen.